MEDIUM- OG SELVUTVIKLINGSKURS

Nytt ONLINE kurs starter torsdag 26 januar. Antall deltakere er begrenset til 14, så vær tidlig ute om du ønsker å sikre deg plass.

Dette internettkurset har jeg laget siden så mange spør hvordan de kan lære å komme i kontakt med sin sjel, hvordan de kan lære hva kroppen trenger for å ha det bra, hvordan de kan få kontakt med sin skytsengel og den andre siden osv. Jeg har tidligere drevet mye kursvirksomhet i Norge og i Sverige, men de siste årene har jeg bodd i Spania så nå har jeg gått over til å arrangere kursene online..
 
Dette onlinekurset har samme omfang som de fysiske kursene jeg tidligere har arrangert i “klasserom”. Kurset har jeg lagt opp slik at jeg hver torsdag i 6 uker sender ut “ukens teori” til deltakerne. Jeg sender dette skriftlig via mail, samt at jeg forklarer og viser øvelser gjennom videoforelesninger. Hver uke får dere også en guidet meditasjon som jeg spiller inn på lydfil. Sammen med teorien er det oppgaver deltakerne jobber med. Hver deltaker får så mye personlig oppfølging som ønskelig. Svar på alle øvelsene kan sendes til meg og alle får personlig oppfølging, veiledning og hjelp til alt de gjør og på alt som sendes inn til meg. Veiledning og oppfølging kan være enten via mail eller telefon. 
 
Jeg legger alltid stor vekt på oppfølging av mine elever, det har jeg alltid gjort og selv om dette er et online kurs, blir ikke oppfølgingen mindre. Mitt mål er alltid at deltakerne skal bli så flinke som mulig. Alt jeg lærer bort er metoder jeg selv benytter, jeg lærer deltakerne akkurat det samme som jeg selv gjør .. hvordan jeg mediterer, hvordan jeg renser chakra, hvordan jeg spør kroppen hva den trenger for å ha det bra, hvordan jeg kontakter skytsengelen og dyr osv. 
 
Dette er et grunnleggende kurs, et kurs hvor vi starter helt fra “scratch” med å forklare de ulike chakraene, hva chakraene gjør og hvorfor det er så viktig å jobbe med dem for å komme i balanse. Det blir lært ulike fremgangsmåter for å rense chakra, å beskytte seg, å komme i kontakt med sin skytsengel osv. Dette er et kurs som passer for ALLE!
 
Dette kurset er obligatorisk om man senere ønsker å gå videre for å utdanne seg til å bli medium eller dyretolk. 
 
Mine kurs har alltid skilt seg ut ved at jeg aldri setter begrensing på personlig oppfølging. Jeg fortsetter å følge opp elevene også etter kursets slutt. Jeg har elever som har tatt mine utdanninger for mange år siden, som jeg fortsatt følger opp uten kostnader: når de sitter fast, når de føler at de trenger litt hjelp for å komme videre eller når de opplever at spørsmål dukker opp. Målet mitt er alltid at mine elever skal bli trygge i det de gjør, utvikle seg og bli så flinke som overhode mulig. Jeg har ingen “hemmeligheter” som jeg ikke deler, jeg har tro på at alle kan bli flinke til å både kommunisere med sjelen, engler, den andre siden osv - og til flere som lærer dette til mer hjelp er det mulig å gi til mennesker som trenger det 
 
Kursstart: 26 januar
Antall deltakere: 14
Pris: 3000 kr
Påmelding: Kontakt meg gjennom kontaktskjema, eller send en mail med påmelding til sissel@whisperingvoice.net